Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Óda pro tebe

Óda pro tebe

Ziara Básně » o Přátelství

Anotace: Ve škole jsme měli za úkol napsat ódu o přátelství.

Opěvovat mám tě? Budiž,
přesto ale dávno vím,
že hanba by tě roztrhala,
proto hledám správný rým,
jak popsat tvoji věrnost.

Přeci,
kdykoli chci dopřát srdci,
radost, spásu, krásu v duši,
mysl má už dávno tuší,
za kým že mám jít.

Kdykoli chci vypovědět,
co všechno mě bolí,
co mi smutek rozerval,
tvá slova zase spojí.

A kdykoli tě zraní,
žal, či cizí zrady,
pro tebe, můj příteli,
já vždycky budu tady.
Publikoval(a): Ziara, 16.4.2015
Přečteno (869x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, gogol, donne, Kněžka, děda včela, slunečnice69, koiška, Lugilla

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:19
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti