Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Hudba

Hudba

MV1 Básně » ?nezařazené?

Anotace: Já s hudbou prožíváme dokonalé soužití, námět je tedy snadný. Báseň na mě působí lehce zamotaně, nicméně neuvěřitelně emočně. Budu rád za každý váš příspěvek. Děkuji.

Když hudba potichu pláče
pláči spolu s ní
naivec do rytmu skáče
a v té chvíli sní
Moment okamžiku vteřiny
kdy svět stojí
a mě se dotýkají ruce dívčiny
můj vlastní svět se pojí
A tehdy vše význam má
rány se hojí
snad se mi to jen zdá
protože tančím ve květině plné polí
a ve hvězdě plné obloh
nedivím se že melancholika srdce bolí
tak rád bych mu pomoh
Klávesa piana mi plní přání
jsme spolu jen my dva
housle žárlí potají
uběhlo už světlo i tma
milenci už dávno ulehají

A já stále bděle sním
Publikoval(a): MV1, 14.4.2015
Přečteno (85x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: donne, Mirastus, slunečnice69

Spodek

Stránka generována 24.11.2024 23:37
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti