Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Proudy II.

Proudy II.

--------------

Pálí se dříví co pila pílí
škrtá se třískám pro plamen
jdou kolem domu polínka
mráz přikládá je do kamen

--------------

Za humny husy na dračky
a pápěrky z pírek jinačí
a báby co derou příběhy
než do duchen je natlačí

---------------

Tráva je tolik mladá z rána
čerstvá je a ještě panna
a celičká vlhká od rosy
než o lásku kosu poprosí
Publikoval(a): koiška, 14.4.2015
Přečteno (74x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š., Henriette, gogol, donne, děda včela, vanovaso, Kytka62, Mirastus

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 21:23
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti