Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

V lásce

V lásce

m.M.d. Básně » o Lásce

Anotace: Jak zhmotnit nejcennější dar..

Půl kila tvé lásky,
něžně přitáhnout za vlásky,
nedělat si vrásky,
o slovech lásky,

Mnohokrát děláš sázky,
bojuješ pro samohlásky,
buduješ tak svazky,

Hledám tiše svazky,
jejich samohlásky,
nad představou sázky,
přemýšlím o slovech lásky,
tahám se za vlásky...
Publikoval(a): m.M.d., 13.4.2015
Přečteno (356x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 02:29
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti