Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Co chceš?

Co chceš?

podnebný Básně » o Životě

Anotace: Malá rada všem váhajícím single a samotářům

Z masa a kostí
máš jako jiní
stejná přání
stejné touhy

zmatky a otázky
radosti a smutky
neklam se a nepopírej
a neříkej opak

co chceš dokázat
v osamocení
v nevyplnění
v nedojití
Publikoval(a): podnebný, 13.4.2015
Přečteno (141x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lugilla

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 08:21
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti