Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Tvář jako kniha je.

Tvář jako kniha je.

Tvář jako kniha je.

Jednou úsměv podruhé pláč.
Tvář těžko schováš.
Život je jednou veselí,
podruhé Ti nůž do srdce
vrazí.

Jednou slunce pak zase
deštivé mraky.Počasí
s náladou se střídají.

Štěstí Ti kvete a náhle
uvadá.Jak květina voňavá.
Ve tváři je život vepsaný.
Ledasco Ti napoví.Když
umíš dobře číst,mnohé
se dozvíš.

Jednou se usmíváš po
druhé si slzy utíráš.
V očích máš stopy,co
život Ti zanechal.
I když se směješ máš
v nich žal.
Publikoval(a): slunečnice69, 13.4.2015
Přečteno (112x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: vanovaso, gogol, Psavec

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 00:04
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti