Nehledám meziprostory
Nehledám meziprostory
Své růžové brýle ne a ne najít
snad je to dobré
nikdo mě nemůže shodit
z výšky vysněné
Na zemi stojím pevně
i když se chvěji
a zítřek je ještě zastřený
i dnešek chvílemi
Chodím po zemi
Chodím po Zemi
A hledím k nebi
kde hledám kotvy
co mě více uzemní
Nehledám meziprostory
Publikoval(a):
vanovaso, 13.4.2015