Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

hlava ryby nepromluví

hlava ryby nepromluví

cesty jsou pořád delší
a klikatý
nikdo ti neporadí
kudy máš jít
motáš se pořád v kruhu
dokola
za slávou jednoho
boha......

to ještě není konec
ale začátek
běh za světlem
co páchne jak tvůj dech
člověk s hlavou ryby
totiž zato nemůže
s nohama odřenýma pluje ve vodě...

proti proudu
daleko nedoplaveš
dávej si pozor na to
kam šlapeš
můžeš plavat třeba pozpátku
ale pořád budeš viset
na háku...
Publikoval(a): klárka stydlivá, 12.4.2015
Přečteno (57x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol, donne

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:56
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti