Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Touha

Touha

podnebný Básně » o Lásce

Anotace: Postupně se zjevuje všechno hezké, co dosud zůstávalo ukryto

Stále stejnou
skulinou věků
proniká úsvitem
zírání lačných

chtivých a usilujících
bádajících očí
lesklá vláha slz
přibližuje zvětšuje

zastírá
anebo rozplývá
dolétá výše
a hlouběji

rozumem citem
tušením spočinutím
záchvěvem
prohlédnutí
Publikoval(a): podnebný, 12.4.2015
Přečteno (373x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Krokyno, koiška

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 02:38
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti