TRHLINA.
TRHLINA.
Anotace: Vhozena do stoky.Ty chráněn vítěznými návleky.Ta trhlinka nedůvěry skulinka přivedla mne svému konci blíž.
,,....smutek ulehl mi do klína
kostlivec ve skříni se vyjímá
KŘIČÍM kde je skulina
Pod srdcem si nosím tíseň
žalem naplněnou píseň
Nelze se vyhnout zoufalství
Nasměrovat mysl na lepší příští?
Je snazší zemřít na tržišti
Okázalé šílenství vlastních prožitků
.....naměstnané okamžiky které nejsem sto přežít.....
A přeci se mýlím
Plynu s časem
ubíhám
vzdoruji
V roli zajatkyně přesto
životu holduji
Projdu všechny temné kouty
bez zábran a omezení
s nasazenými pouty....,,
Publikoval(a):
Lavander, 12.4.2015