Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

O Lucii, Pro Lucii, za to že máš duši!!

O Lucii, Pro Lucii, za to že máš duši!!

Brazzillka Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: O nás, o ní, o princi, o lásce, o životě, jak jinak než to brát s humorem!!

Lucie, takové jméno Ti bylo dané
má sílu, všem kdo Tě zná je známe,

oheň v Tobě plane co Tě znám,
netušila jsem že by zavál i k nám,

to způsobeno bylo křivdou z mé strany,
nelidské jednání co ze mě udělaly životní klamy,

to nehovořilo mé nitro, jen vztek z další prohry,
nešťastné roky, zmařené lásky, ty bolavé dohry,

omluvou to nezpravím jen tak, to jsem pochopila,
ta dlouhá cesta mě dusila i ke dnu potopila,

ale tak to muselo a mělo být,
a já naučila se i před oltářem tak hrozně klít,

ale dnes už je to zanáma, pěvně v to věřím,
a tak jsme dopily a něco málo pro Tebe složím,

o náš už toho bylo řečeno dost,
a teď o Lucii, jenž byla jsem její host,

světlovlasá, okatá jak jí zná každý,
že by zkrásněla tělem i srdcem, tak ano a už navždy,

zamilovaná v růžové kapuci vedle prince seděla,
ten oheň stále v ní plane, štěstím celá zářila,

o tom princi stačí jen málo říct,
málo takových jest, o tom si spousta duší nechává snít,

dobrotou a lidskostí oplýval,
neurazil by, i kdybych byla krávou a on to odkýval,

dvě duše, ztracené v davu se zlomenou minulostí,
potkaly se, tak to měl být osud nebo z pekla štěstí?

byl to dar, za hloubku jejích lásky,
z které se narodil život a ty dvě blonďaté nevinné krásky,

a kolika lidem změnily životy a naučily lepšími se stát,
jsem jedna z nich, a už i na schovku si chci s nimi hrát,

a tak jednou něco hlubokého skončilo,
ale na oplátku se dítě zrodilo,

a ta paní láska, jenž nebereš její slova nadarmo,
se k tobě zase vrátila, ano, nebyla zadarmo,

ale stojí za to a moc Ti to sluší,
a zase to srdce slyšíš? buší!!!

Ach ta láska zlobivá je a zlobý stále,
a co dalšího se od Vás dočkáme dále?

........"Tak milej zlatej to si zejtra uklidíš,
........dost na tom že Ti peru špinavý fusekle, ale blitky po Tobě uklízet nebudu!!

Proč!!!!!!!!!!!!! :o)Vždyť víš že Tě miluju!! :o)
Publikoval(a): Brazzillka, 12.4.2015
Přečteno (1256x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Kněžka

Spodek

Stránka generována 26.4.2024 05:20
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti