Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

DĚKUJI.DĚKUJI TI S POKOROU.

DĚKUJI.DĚKUJI TI S POKOROU.

Lavander Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Přišpendlena mi byla metafora té co v chlévě bučí a na porážce skučí.

,,...děkuji ti za kritiku,která mi umožnila zbavit se vlastní důstojnosti

Děkuji za adresná ostrá slova cos mi vtiskl do paměti

už je nepřebijí taková aby byla hojivá

Naleznu svůj přístav

dopluji k vlastním jistotám

Zneklidněna tichostí větru jenž mne objímá

Tvůj dech co jinou dojímá

věčná je moje hloupost co mne konci dosmýká...,,

------------------------------------------------
TAK BYTOSTNĚ SE MNE BEZMOC DOTÝKÁ.
NAHRADILS MNE JINOU A TO MNOU PRONIKÁ--------
Publikoval(a): Lavander, 11.4.2015
Přečteno (145x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: donne, Kněžka, koiška

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 01:04
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti