Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Krásný jarní den

Krásný jarní den

Krásný jarní den

Sluníčko vykouklo
ze své peřinky ven.
Prý se už vyspalo
do syta.Usmívá se
na zem.Paprsky nás
šimrá pod nosem.

Je krásný jarní den.
Sluníčko se usmívá.
Vše pomalu rozkvétá.
Jabloně růžové kvítka
mají,nádherně voní.

Pampelišky lákají
včeličky i čmelák
se zlákat dal.Na
pampelišce přistál.

Tráva se krásně zelená.
Beruška se na ni vyhřívá.
Žížala z pod země vykoukla
ven.Smůla měla.Kosák ji
se zob hned.Vlaštovky
hnízda staví.Ach jak
se při tom nalétají.

Sluníčko začíná zívat.
Dneska už svítilo dost
lidem pro radost.
Odkulí se do postýlky.
Pomalu se stmívá měsíček
se usmívá.Noc je chladná.
Ráno nás mrazíček přivítá.
Publikoval(a): slunečnice69, 10.4.2015
Přečteno (811x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, gogol

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 03:44
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti