Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Mlsný šneček

Mlsný šneček

Psavec Básně » o Přírodě

Anotace: Zase jedna pro děti.

Leze šneček, nahlas funí,
na louce se myška sluní,
šnečí rychlost ta je k pláči,
koukni, jak tu myšky skáčí.

Netřeba mi spěchat, myško,
já mám právě plné bříško,
křehký salát na zahrádce,
ten mi chutnal velmi sladce.

Jak tak mlsám přes poledne,
za domek mě ruka zvedne.
to se jeden vážně diví,
když ho hodí na kopřivy.

Těžko tomu můžeš věřit,
jak jsem tohle mohl přežít,
smutně končí moje hody,
právě mířím na jahody.
Publikoval(a): Psavec, 9.4.2015
Přečteno (165x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š., děda včela, Kněžka, Mirastus, donne, koiška, slunečnice69

Spodek

Stránka generována 13.11.2024 02:56
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti