Hlouček supů
Hlouček supů
Anotace: Každý se "musí" podívat a utrhnout si "mršiny" kus.
Právě teď seběhl se dav jako supů hlouček
Vyjeveně zírajíc jak v rozpacích klouček
Zírajíc na nevšední, nehraný divadlo
Odráží to znovu ono vyleštěný zrcadlo
Domy jsou prázdný a zůstaly opuštěný
Asi je jasný proč, ale není to vysvětlený.
Publikoval(a):
michelin, 9.4.2015