Rozkvétání
Rozkvétání
Rozkvétají v ocelové šedi
zplozenci bezsoumračných pouští
přízračné stíny
vržené světlem z druhé strany
(unikátní pozicí v bodu rovnováhy
platí jedinečnost za doteky
spřízněných duší)
Rozkvétají v rozbouřených vodách
děti bezedných propastí
červánky za úsvitu
lemované ploutví závojnatky
(ve středu houpačky je místo
jen pro jednoho)
Rozkvétají v zkrvavených dlaních
potomstvo žalozpěvných lesů
v paprscích
půlnočního slunce
(těžiště multiverza
leží na soutoku dvou úst-
v rozkolísaném okamžiku)
pojď
rozkveteme spolu
Publikoval(a):
glacier, 8.4.2015