Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Bludný kruh

Bludný kruh

Bludný kruh

Tvůj život se točí
pořád do kola.
Bloudíš v něm.Snad
bludička Tě má ve
své moci.Nemůžeš
ven.Jen se stále
točíš v kruhu prokletém.

Je čas z kruhu vykročit
a jít za svým snem.
Za štěstím.
Než se v dálce rozplyne.
Tobě pak nic nezbude.
Jen ten bludný kruh.

Každý má svůj sen a
chtěl by být šťasten.
Jenže když se v kruhu
točíš a dál nevykročíš.
Těžko poznáš víc a svůj
sen nechytíš.

Udělej krok ven.
Bůh nám dal život,
aby jsme žili.
Jdi za svým snem.
Dokud je člověk zdráv
má se smát a život
si užívat.
Až zestárneš pak budeš
mít na co vzpomínat.
Publikoval(a): slunečnice69, 8.4.2015
Přečteno (64x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Psavec, děda včela, donne, gogol

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 00:46
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti