Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Lhář

Lhář

Adena Básně » Smutné

Anotace: Občas se každý cítí zmateně. Jsou to pocity, které se těžko popisují, ještě hůře prožívají. Snažila jsem se je zachytit

Žíznivý džbán a studený dech svíce,
jednou jsi živ a už nikdy více.
Myšlenky ti utekly, jak papíroví draci,
láska, radost, nenávist, to vše se teď ztrácí.

Nezůstalo nic, prázdný list bez scénáře,
vychladla krev, co barvila do ruda tváře.
V hlavě teď máš zmatek a v srdci žár,
kolem těla beznaděj, upletla ti šál.

Ač zrcadla lžou a zahalují tvář,
největší jsi sám sobě, ty největší jsi lhář.
Publikoval(a): Adena, 7.4.2015
Přečteno (148x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jikra, koiška, donne, Kytka62, děda včela, gogol, Lugilla, Ziara, slunečnice69, Kněžka

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 23:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti