Nevím
Nevím
Nevím, zdali bláznem toužím být,
nebo chci jen lásku z tvých úst pít.
Jestli hlava se mi motá při pohledu na tvou tvář,
nebo jen toužím vlastnit tvojí svatozář.
Nevím proč tvé oči tak krásné se mi zdají,
snad kouzelné bludičky v nich pobývají.
Proč do svého chrámu mně k sobě tak moc zvou,
možná, že jen líbeznou písni ke mně lžou.
Nevím, jak utéct od tvé lásky mám,
když všechna tvá tajná zákoutí já znám.
Proč mám stále na tebe jen chuť,
pouhý pohled na úsměv, a tep mi stoupá jako rtuť.
Nevím, co vlastně vůbec po sobě můžu chtít,
radost mám, když pozornost tvou toužím mít.
Že radují se z přítomností tvojí,
jak nádherný pocit je, že jsi mojí.
Publikoval(a):
xxmracekxx, 7.4.2015