Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ta dívka

Ta dívka

Majdice Básně » o Lidech

Anotace: Nikdy neočekávej "co by bylo kdyby". Pak budeš zklamaný a uvědomíš si své chyby.

Dobré srdce, čistou duši.
Ta dívka krásou oplývá.
Modré oči nic netuší.
Nápadníkům se vyhýbá.
Při pohledu na ní srdce hoří.
Všichni chlapci se ji dvoří.
Ale v očekávání, z úst jí slova nevychází.
Všichni žasnou, údiv a otázky přichází.
Proč ten anděl s tak krásnou tváří, proč ona, diva, nehovoří?
Však nikdo nenalézá odpovědí.
A ona se jen usmívá a kamsi hledí.
Ta dívka němá není.
Jen se jí slova v ústech na prach mění.
Má úzkostlivý strach, lidí se bojí.
A tak si sama v sobě rány hojí.
Publikoval(a): Majdice, 6.4.2015
Přečteno (143x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol, slunečnice69

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 06:23
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti