Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vzpomínám na den kdys odešel

Vzpomínám na den kdys odešel

telela Básně » Rodina (matka, otec)

Anotace: popsání skutečné události

Sedím v pokoji na zemi a kolem sebe mám rozmístěny pohledy s fotkami psů...
vidím tvé ruce a pro mou mysl podivné prstoklady...

„Ty se balíš?“...

a jen matně si vzpomínám na pohyb tvých rtů...
neslyším slova, přesto vím, co ty rty říkají:" odcházím, už do nedáme znovu dohromady"...

...těch pohledů je vážně hodně, leží všude na koberci...

balíš si tašku, boty, trička… kalhoty
Proč se na mě nepodíváš? Já k tomu nemám co říct?

Nevěřím...

...jsem v šoku, koukám, nemám silu na nějaké bojkoty...
vstávám, neschopná slov, k zemi padá psího pohledu list...

Bouchnou dveře „Tati?“
Publikoval(a): telela, 6.4.2015
Přečteno (232x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Huhlinka, Kezniklovka, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 04:48
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti