Kolísání
Kolísání
Anotace: Každý občas váhá s rozhodnutím, ale jen málokdo se nechá zviklat o správnosti svého uvažování
Bez tíže bez gravitace
odpoutáni
od magmatu jádra
posmívají se
točí se balancují
severojižně
východozápadně
rozkolísaní
mezi světlou tmou
mezi temným světlem
lhostejností vědomí
mezi pravdou a lží
Publikoval(a):
podnebný, 5.4.2015