Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Velikonoční časy

Velikonoční časy

Marie Bernadeta Básně » Svátky (vánoční, novorční, velikonoční)

Anotace: Takové jsou jarní časy samé šprýmy samé špásy

Velikonoční časy


Tyhle časy jarní
jako vláček parní
odfrčí a pominou
a nás asi neminou
chvíle plné slunce
a pak sněhu tání
aprílové taškařice
kolem nás se honí
s pomlázkou a s řehtačkami
kolem barvy vajec voní
a beránek na talířku
mizí rychle v našem bříšku
Takové jsou jarní časy
samé šprýmy samé špásy
Publikoval(a): Marie Bernadeta, 4.4.2015
Přečteno (445x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: donne, koiška, slunečnice69, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 01:53
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti