Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Hody,hody...

**Hody,hody...

Květka Š. Básně » Svátky (vánoční, novorční, velikonoční)

Anotace: a jaro,svátky,kraslice a tak dále..

ˇˇˇˇˇˇˇ
Kdáká slípka koko,dák
já nedám vejce jenom tak,
za jedno mi dukát dáte
koko,koko,že nemáte?

Ale,ale slepičko
tak snášej jiné vajíčko,
třeba pěkně malované
které bude vymrskané.

Že sezobly barvy z louky
už nemalují vejce holky
vždyť teď každá slepice
snáší rovnou kraslice.

Po modřenci modré tečky
bleděmodré pomněnečky
má už každé bílé vejce
velké díky vám slepice.

Pan Lada ten taky maloval
ty kluky co holky honí
a mrskačkou i sukně vyšupal
smích pak všude zvoní.

Šťastné a veselé jak z obrázků
od pana Josefa Lady,
času dost hlavně na lásku
a prostě
~~~hody hody doprovody~~~


A já napíšu..
žlutou barvou jako slunce
„MOC KRÁSNÉ VELIKONOCE“
~~~~~~~~~
Publikoval(a): Květka Š., 4.4.2015
Přečteno (291x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: donne, koiška, děda včela

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 14:03
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti