Odpuštění
Odpuštění
Anotace: Je možno odpustit hřích, nevěru, přestupek, dokonce i neúmyslný trestní čin. Nelze odpouštět lži, násilí, vraždy ani okupaci cizího území.
Pro klid a mír
pro poctivý mír
pro moudré činy
je odpuštění
chyb a pochybení
na cestě omylů
nutné možné žádoucí
jednou i víckrát
ne mnohokrát
ne stále
ustupovat zlému
setrvávat ve lži
odpuštění není
odpouštění
Publikoval(a):
podnebný, 4.4.2015