Kotě
Kotě
Kotě
Malé kotě sedělo
na plotě.Vrabčák
ho škádlí vysoko
na stromě.Kotě
kouká hloupě.
Vrabčák si nedá
říct.Kotě,že mě
nechytíš?
Kotě šplhá po stromě.
Milí vrabčák fr a je
na plotě.Kotě mňouká
žalostně.
Kočka po očku číhá.
Vrabčák si ji nevšímá.
Jen se kotěti vysmívá.
Kočka skočila ladně.
Vrabčáka chytila
hravě.Dobře mu tak
neměl se kotěti
posmívat.
Publikoval(a):
slunečnice69, 3.4.2015