Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dej šanci

Dej šanci

Dej šanci

Udělej první krok.
Své štěstí pevně do
rukou chyť.
Nenech ho proplout
mezi prsty.

Dej šanci sám sobě.
Nevzdávej se lásky.
Probuď své city.
Máš je v sobě ukrytý.

Neměj strach.Bůh stojí
při Tobě.Dej šanci lásce,
sám sobě.

Ruku natáhni a pak
stiskni.Probuď své
city.Než Ti zakrní
a Ty upadneš v zapomnění.

Třeba bys pak litoval,
že jsi to vzdal,žes
zůstal sám.
Publikoval(a): slunečnice69, 2.4.2015
Přečteno (233x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, děda včela, gogol, Mirastus, Tonyend

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 23:57
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti