Prach
Prach
Anotace: Pulvis et umbra sumus (Horatius). Pulvis es et pulverem reverteris (Bible). "Jsme prach a stín. Prach jsi a v prach se obrátíš."
Vždy něco zůstane
i v pádu a zřícení
v zaplavení lávou
ve zpráchnivění času
několik slz
několik slov
napsaných na skále
nebo kreseb
několik soch
několik darů lásky
několik letopočtů
několik jmen
trochu popele
Publikoval(a):
podnebný, 2.4.2015