Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Giacobbe Giovanni PESCE

Giacobbe Giovanni PESCE

Engliš Básně » o Lidech

Anotace: Nechceš se podříznout?

Kožený řemen,
ode zdi natažen.
Rychlé pohyby,
dolu i nahoru,
opět a znovu,
blýská a třpytí se,
úzký kus kovu

Ostrá břitva krkem projíždí,
rudá se řine ranou,
od tepny k tepně dojíždí,
ocelí rozbitou branou.

Tys:
Lazebník?
Venkovský učitel, skladatel,
hudebník?
Byls!

Hej mistře!
Vstaň bystře...
Publikoval(a): Engliš, 24.8.2010
Přečteno (126x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: H.I.L.

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 01:49
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti