Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

a ty se nebráníš

a ty se nebráníš

poutá mě k tobě nějakej vjem
sem jako bych byl šípem zasažen
tvá krása spanilá mi srdce zlomila
a tvůj pohled ve mě vyvolává
spoustu erotických nápadů

a ty se nebráníš

tvá postava je jak z obrázku
složena ze spousty modrých oblázků
tvá nadra spanilá
mě touhou plnila
kapku po kapce
až slastí přetekla

a ty se nebráníš

nikdy bych nevěřil
že to byl tvůj klín
jako brána do jiných světů
Publikoval(a): klárka stydlivá, 1.4.2015
Přečteno (573x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, Kněžka

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:44
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti