Než se ten orkán za okny zas uklidní
Než se ten orkán za okny zas uklidní
tak si mě vezmi
než ti shořím jak papír hedvábný
tak do mě vejdi
než utopím se ve vlnách vlastní touhy
tak moje tělo obejmi
než se zhroutí do věčné nekončící tmy
tak zasypej mě polibky
než zvadnou okvětní plátky bílých růží
tak ukonejši srdce pohledy
než ztratí svoje tempo uvnitř komory
tak utři zlehka moje slzy
než rozpustím se solí špatných dní
tak přines úsměvy
než duše rozpálí bolestné pevné okovy
tak řekni aspoň slovo
než se ten orkán za okny zas uklidní
tak řekni
Lásko
ty víš
já vím
tak rádi bychom prohlédli ...
Publikoval(a):
vanovaso, 1.4.2015