Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

46

46

Tonyend Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Valentino padat umí lépe!

Řekli o sobě všechno
nic netajili
nebylo proč
a tak si jednoho večera
řekli své Ano
a dali se navzájem z lásky
beze svědků

měli se stejně rádi
jako ti
co odcházeli s prstýnky
ze vznešených chrámů
i strohostí obřadních síní

věřila jeho
mé srdce
bije pro tebe ostošest
jak o Brno
ale i on upadl
jak Valentino na Velké ceně

zůstala s ním
i když věděla
jaké nebezpečí může čekat na muže
který si jednoho dne dá pod jazyk
nitroglycerin
zavře oči a řekne:

Miloval jsem tě!
Publikoval(a): Tonyend, 1.4.2015
Přečteno (219x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, donne, děda včela, Lugilla, Mirastus, vanovaso

Spodek

Stránka generována 20.4.2024 00:50
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti