Rovnice o dvou neznámých
Rovnice o dvou neznámých
rovnice o dvou neznámých
rozčísla oponu
spánkové deprivace
dvakrát zakořeněná
osamělost
kde je tvoje X?
(na mapě k pokladu
...
v hledáčku ostrostřelce)
vypočítej průsečík
dvou
těl
když x se rovná nule
a y je nekonečné
druhý kořen voní kardamomem
a v jednotvárné harmonii
dva tepy splynou v jeden
množina vrcholů
opustila řád reálných čísel
XYXYZXYXY
CHYBA VE VÝPOČTU
Publikoval(a):
glacier, 1.4.2015