Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
z rány ti kapala vodka a vojenské boty promazané krví duněly přes most hořel a oni hořeli s ním ...pro mne vrchol básně...dobrý...
1.4.2015 8:08 | Martin Havlíček
Email:
Heslo: