Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Věřím

Věřím

MV1 Básně » Smutné

Anotace: ...

Věřím v sílu přítomného okamžiku
Žádná budoucnost ni minulost
Věřím v mrknutí noci
A v hloubky oceánu
Uvidím kam až dojdu
v srdci navždy spoutaný řetězy
Věřím v sílu přítomného okamžiku
A uvidím kam až dojdu
Žádná budoucnost ni minulost
Slyším housle smutně hrát
a piano v doprovodu se hravě smát
Je to pro me snad znamení
ve chvíli kdy stojím na propastí
Věřím v mrknutí noci
navždy spoutaný řetězy
Publikoval(a): MV1, 31.3.2015
Přečteno (177x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 23:37
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti