Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Duha

Duha

Marie Bernadeta Básně » o Přírodě

Anotace: V barvách duhy namočím své stuhy

Duha

V barvách duhy
namočím své stuhy
a do vlasů si vpletu
jednu kterou
smíchám
ze všech nálad svých


Bude v nich trochu černé
a pak zas rozsvítí se Slunce
Tak jako dneska ve dne
počasí střídalo se


Od deště Slunce mezi mraky
chtělo rozhrnout
oponu jara které svírá
touhu na druhou

Kolikrát budem ještě hledat
dlaň která stiskne upřímně?
A kdy se dotknem snů svých tajných
a vyberem z nich už ty skutečné?
Publikoval(a): Marie Bernadeta, 30.3.2015
Přečteno (359x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, Kněžka, Mirastus

Spodek

Stránka generována 13.11.2024 02:58
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti