Chci
Chci
Chci
Chce se mi plakat,
Chce se mi smát,
Chci radostí skákat,
Z tvých úst slyšet: „Mám tě rád.“
Chci k Tobě běžet,
Chci hýčkat Tě něžně,
Chci s Tebou ležet,
Chci být tím, co užíváš běžně.
Chci s Tebou usínat,
Chci vedle Tebe se budit,
Chci čas s Tebou nevnímat,
Chci s Tebou být, i kdybych se měla nudit.
Ve Tvém náručí, přeji si zhynout,
Ve Tvém náručí, já toužím být,
Všechny problémy, nechť se rozplynou,
Neboť já s Tebou chci žít.
Publikoval(a):
Operetta, 30.3.2015