Sklenička vínem naplněná
Sklenička vínem naplněná
Sklenička vínem naplněná
Hledím do sklenky
vína.Ona se na mě
rubínově dívá.
Na dně je pravda
ukrytá.
Jenže jaká.
Chceš ji znát?
Očí mám zalité slzami.
Sklenička vína se
mi vysmívá.
Utápíš žal ve mě?
Pravdu na dně hledáš?
Ani nevím snad.
Třeba bych chtěla
jen bezstarostně
spát.
Někdy je lepší pravdu
nehledat a prostě si
jen zvesela zazpívat.
Jdi radši spát a
krásný sen si nech
zdát.Rubín se ze
sklenky ztratil.
Já hupsla do peřin.
Publikoval(a):
slunečnice69, 30.3.2015