Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Údolí bílých květů

Údolí bílých květů

podnebný Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Vyznání mojí ženě

Tvůj bělostný odraz
ozvěnu lehkého zachvění
hluboko ukrytou
nosím ve svém nitru

údolí bílých květů
i lidskou touhu
zastavuje údiv
před tvojí čistotou

tak znovu ožíváš a trváš
krásnější představou
jarním dnem domova
nesrovnatelnou vůní
Publikoval(a): podnebný, 30.3.2015
Přečteno (632x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, děda včela, Kněžka, Lugilla, vanovaso

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 10:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti