Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pomíjivost

Pomíjivost

podnebný Básně » o Životě

Anotace: Nic netrvá v světě věčně, ani láska k jedné slečně

Všechno plyne
nic netrvá věčně
nic není na věky
ani nejvyšší moc

v marnosti času
všechno je pomíjení
a nic než marnost
venitas venitatum

jen lidská pravda
i ve své nepatrnosti
nepostavená na lži
zvítězí a přetrvá

po staletí lásky
staletí míru
staletí moudra
jako život
Publikoval(a): podnebný, 29.3.2015
Přečteno (127x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 20.4.2024 10:21
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti