Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pampeliška

Pampeliška

Pampelišku svírám ve své dlani,

Jen pro tebe je teďka k mání.

Daruji Ti tu žlutou krásku.

Dám ti úsměv na provázku.


Pak vymyslím si pár sladkých vět,

O tom jak nádherný jsi květ.

Jak slunce Ti v očích září,

jak sluší mu to na Tvé tváří.


Že v ústech Tvých se medovina skrývá,

Na Tvých rtech sladká vůně bývá,

Že ve Tvých vlasech měsíc se budí,

Volá: noc bez Tebe strašně studí.


Nakonec ti povím o malém slůněti,

co tak touží po Tvém nahém obětí.

Co myslí na Tvé krásné tělo,

A moc by tě teď tady chtělo.
Publikoval(a): xxmracekxx, 28.3.2015
Přečteno (483x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 01:37
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti