Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Antidepresivum ráže 9 mm

Antidepresivum ráže 9 mm

Pan Nikdo Básně » Deprese

Anotace: Trošku depresivní věc.

Devíti milimetrové rozhřešení
položené na nočním stolku
láhev plná pochopení

Spolucestující v jednom kupé
vyhoření, deprese obaleni prázdnotou
nevystupují
vezou se až na konečnou

Odpověď v duté hlavě olověné včelky
neposkvrněná zeď
jako plátno malíře, čeká na vrcholné dílo
rudá stékající k podlaze

Sedí na židli
vypálené místo v oblasti spánku
znamení toho, který vzdal.
Publikoval(a): Pan Nikdo, 28.3.2015
Přečteno (327x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: GabrielleT., vanovaso, Mirastus, Lugilla

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 04:16
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti