Pohár přetvářky
Pohár přetvářky
Obličej se tíhou smutku svírá.
Zlomené srdce bije v rytmu ticha.
Naděje co mne kdysi ošálila teď umírá.
A ta kouzelná melodie v mé hlavě utichla.
Za rouškou lží schovaný ten beznaděje pocit.
Zklamala mě, opustila mě, to má víra.
Pohár přetvářky už přetéká, je po okraj nalit.
A mé srdce se lásce navždy uzavírá.
Publikoval(a):
Majdice, 27.3.2015