Planutí
Planutí
Anotace: Nejen světlo na cestu svítí, ale též pravda a láska.I když v současnosti vítězí ve společnosti spíš lež a nenávist
V prudkosti oslnění
vysokého vzletu
palčivě plát
ohněm všech duh
milenci písní
smělých zpěvů
nejvýše pronikají
nad hory krásy
aby při svém pádu
svítili zářili pláli
v ústrety novému zrození
jasu a pravdy a lásky
Publikoval(a):
podnebný, 27.3.2015