Zvony
Zvony
Anotace: Krátká exprese...
Slyším zvony na dně stoky bít
hlásají že už je pozdě a čas jít
Zvoník už hlásá život utíká nám
odbíjí desátá a každý zůstává sám
Na obzoru třpytí se letící drak
už spadla první kapka blíží se mrak
Děti utíkají hledajíc úkryt všemi směry
a stejně je blízký strom plný nedůvěry
Publikoval(a):
MV1, 26.3.2015