Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

čas konce

čas konce

klárka stydlivá Básně » o Lidech

Anotace: prošla jsem se večer městem a vyděla lid český...

Chrapot lesu,hluk ulice
odrazila
v kalužích modré obličeje
září ve tmě
živých přesto mrtvých
duší
v síti zapojených hledaj
štěstí

Stojíš slyšíš volání tvýho rodu blíž
tě probudí tě probudí

Vidět vidět
Slyšet slyšet
Cítit cítit
KOROZE
Publikoval(a): klárka stydlivá, 26.3.2015
Přečteno (86x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol, koiška

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 16:04
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti