Zeptám se tě ještě jednou
Zeptám se tě ještě jednou
Zeptám se tě ještě jednou
a pak po tisící a druhé
budu čekat na tvou krásnou lež
ještě jednou tě nechám
podemlít mi základy
a odplout do cizích přístavů
Noci hořké vůní podvodů
splétáš do děravých výmluv
a věšíš mi je před oči
Zeptám se tě ještě jednou
na otázku bez odpovědí
(v žilách mám dávno místo krve jed
a zima spálila mé slzy
na popel ve tvých očích)
Zeptám se naposled
a ty mi budeš lhát
ještě jednou
Publikoval(a):
glacier, 26.3.2015