Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Rozhodující krůček

Rozhodující krůček

podnebný Básně » o Životě

Anotace: Napadá mě citát Neila Armstronga z mise na Měsíc: Je to malý krůček pro člověka, ale velký krok pro lidstvo

Vždy něco schází
i ve vítězství
i v prohře
jediné slovo

jeden verš
jediná věta
do úplnosti
dokonalosti

aby neustal pohyb
jiskření
aby běh života
nemusel začínat znovu

aby nenastal zánik
nicota
právě tak jako věčnost
a trvání
Publikoval(a): podnebný, 26.3.2015
Přečteno (105x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Kněžka, vanovaso

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 03:07
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti