Obyčejná žena.
Obyčejná žena.
Obyčejná žena
Sluníčko venku krásně
svítí.Obloha je nádherně
bleděmodrá.Stojí u sporáku
a vařečkou v hrnci míchám.
Táhne mě to na jarní
ovzduší,jenže z kouta
na mě vysavač čučí.
Honem utřít prach a
byt vyvětrat.
Pračka v koupelně
ztichla.Asi ,bych
jít pověsit prádlo
měla.
Když ten domácí
kolotoč skončí.
Sluníčko se za obzor
odporoučí.Do postele
se skácím.
A,co nákup holčičko?
No jo,až vyjde ranní
sluníčko.
Budík zadrnčí.
Sluníčko vykouklo
na boží den.Já do
obchodu chvátám honem.
Přijdu domů celá
schvácená.Dvě plné
tašky jsem přinesla.
Prázdná peněženka
se mi vysmívá.
Tak ať hlavně,že je
co papat.
Naplním lednici.
Kafíčko si udělám
a můžete mě všichni
milovat.
Publikoval(a):
slunečnice69, 26.3.2015