Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
On prachy má i my to víme. O místě kde sedí všichni sníme. on správný muž, říkáme mu debil máš to fakt promyšlený :-)))
30.8.2011 5:55 | No Shame
Email:
Heslo: